Het KAM event van 2021!

Een interactief online event waar iedere KAM manager bij aanwezig moet zijn. 


Wil je het KAM-event van 22 april 2021 terugkijken?

Ik wil het KAM-event terugkijken?


Ben jij een KAM- / Kwaliteits- / QHSE -manager en wil jij:


  • De laatste ontwikkelingen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu?
  • Minder tijd kwijt zijn aan het beheren van het papieren dossier? 
  • Meer tijd besteden aan het werkelijk verbeteren van de kwaliteit van de processen?


Dan is dit hét event voor jou!


De rol van de KAM / Kwaliteits / QHSE -manager wordt steeds complexer en belangrijker. De verschillende normen krijgen een prominente rol binnen organisaties. Met het KAM-event willen wij organisaties met elkaar verbinden en inspireren.


Tijdens dit event ontdek je de laatste ontwikkelingen op KAM gebied. Het is onze missie om het papieren dossier zo eenvoudig mogelijk te houden zodat je zo veel mogelijk tijd kunt besteden aan het optimaliseren van de processen en het verbeteren van de kwaliteit. Tijdens het event delen we onze methode die ook jij toe kunt passen binnen je organisatie. 


Het wordt een interactief online event waar iedere KAM manager bij aanwezig moet zijn. Het is namelijk ons doel om zoveel mogelijk bedrijven te inspireren en deelname is dan ook kosteloos.

Dit staat er op het programma

13:00 uur : Updates uit de KAM wereld - Nick van Moerkerk & Thijs Lindhout

Nick en Thijs trappen het event af met een opsomming van alle meest interessante updates op KAM gebied van de afgelopen tijd. 


13:15 uur : Unieke methode voor het beheren van je MMS - Joost Vaessen, Adviseurs 3.0

Joost kent zo’n beetje elke ISO norm uit zijn hoofd. Hij heeft het beheren van meerdere normen tegelijkertijd bij honderden organisaties in Nederland effectiever gemaakt. In deze korte Masterclass deelt hij zijn bewezen methode. 


13:45 uur : Digitale oplossingen: Handig of overbodig? - Peter Noorderijk, oprichter Yellow Arrow

Peter Noorderijk zal meer vertellen over hoe digitale oplossingen, zoals Sharepoint, kunnen helpen om je managementsysteem verder te structureren. Zo ontstaat er minder administratieve ballast, tijdsbesparing en kan het managementsysteem veel beter worden geïntegreerd in de dagelijkse bedrijfsvoering. Zo heeft Yellow Arrow binnen Office 365 haar volledige ISO 27001 managementsysteem ingericht, waardoor nu alle terugkerende taken klaar staan op het juiste moment en documenten goed gestructureerd beschikbaar zijn voor de gehele organisatie. 


14:15 uur : Hoe geef je leiding aan een KAM team? - Kommer den Uil, hoofd QHSE bij BAM Infra

Kommer speelt de Champoins League op het gebied van KAM. Hij runt deze afdeling bij één van de grootste bouw organisaties van Nederland. Hoe hij zijn afdeling van 60 man runt en hoe ze de KAM uitdagingen binnen BAM Infra aanpakken ontdek je tijdens deze presentatie.


14:45 uur: Afsluiting door Nick, Joost & Thijs

De drie oprichters van Adviseurs 3.0, en tevens organisatoren van dit event, sluiten af met een Q&A. Stel je meest prangende vraag op KAM gebied en krijg antwoord. 

Livestream details

Datum

22 april 2021

Kosten

Gratis!

Tijd

Vanaf 13:00

Locatie

Online

Wil jij het KAM-event terug kijken?

Klik onderstaand om het waanzinnige event te bekijken!

50%
Naar wie mogen we de link sturen?
We sturen je graag de link om het KAM-event terug te kijken.
Je gegevens zijn veilig beloofd!
Ja ik wil het KAM-event terugkijken
Your information is safe with us