arrow_drop_up arrow_drop_down

Adviseurs 3.0

Ontmoet het team van Adviseurs 3.0

Ons team

Eefje Knaebel

eefje@adviseurs30.nl

Eefje Knaebel is een consultant en coach met een sterk intuïtief en empathisch vermogen.

Gewend om om te gaan met onverwachte situaties en kan praktisch, flexibel en creatief handelen daar waar nodig. Dagelijks ondersteunt ze met veel passie bedrijven in het opzetten van managementsystemen op gebied van ISO 9001, ISO 14001, VCA, HKZ en verschillende groenkeur normen. Dit kan op een coachende manier of zelfs met complete ontzorging. Ze hecht waarde aan een goede samenwerking om zo het bedrijf te voorzien van een passend op maat gemaakt managementsysteem.








Eveline Prop

eveline@adviseurs30.nl

Sinds mei 2016 ben ik de trotse directeur van ons mooie bedrijf Adviseurs 3.0! Wij proberen de adviesmarkt van alle KAM certificeringen te veranderen door met een frisse blik naar een integrale aanpak te kijken. Alle adviseurs zijn sociale en vakbekwame mensen, die met veel plezier en passie onze klanten helpen het certificaat naar wens te behalen en/of te behouden. Persoonlijk vind ik het heel erg belangrijk om een duurzame band met klanten op te bouwen. Aangezien ik zelf nog gedeeltelijk adviseur ben op het gebied van de CO2-Prestatieladder en een aantal jaren in Facility Management heb gewerkt, weet ik inmiddels goed tegen welke interne uitdagingen bedrijven aanlopen. Door actief mee te kunnen denken in oplossingen en net dat extra stapje te zetten, wil ik mijn klant zoveel als mogelijk ontzorgen. Adviseurs 3.0 is een jong bedrijf waar ik samen met mijn andere collega’s op een speelse wijze een verschil kan maken en waar ik mijn passie, energie en enthousiasme in kwijt kan!


Joost Vaessen

joost@adviseurs30.nl

Joost Vaessen is een consultant en coach met passie voor kennisdeling. Hij is omgevings- en resultaatgericht zijn kracht ligt in het opleveren van een passende dienst. Hij is specialist in het opzetten en implementeren van managementsystemen binnen bedrijven en heeft uitgebreide ervaring in het optimaliseren van processen, organisaties en in het ondersteunen van het management om de organisatie op een verbeterde wijze neer te zetten. Dankzij zijn kennis van een breed scala aan normen, weet Joost bedrijven te ondersteunen op zeer diverse gebieden binnen het Kwaliteit, Arbo en Milieumanagement. Daarnaast is Joost Lead Auditor ISO 9001, 14001 en OHSAS 18001 en wordt dan ook op deze gebieden door certificerende instanties ingehuurd als auditor.

Monique Moraal-Braaksma
monique@adviseurs30.nl

Monique Moraal is een consultant en coach met de uitdaging om van de normen en richtlijnen een “mensending” te maken. Haar visie is dat de medewerkers de organisatie maken en dat er alleen gezamenlijk goede resultaten behaald kunnen worden. Communicatie, afstemming, luisteren en feed back geven is essentieel voor het opzetten en implementeren van een managementsysteem. Dankzij haar kennis van een breed scala aan normen zoals ISO 9001, 14001, VCA en diverse BRL normen weet Monique bedrijven met veel passie te ondersteunen. Zij kan weerstanden en “beren op de weg” goed tackelen en betrokken medewerkers coachen naar resultaat. Tevens is Monique Lead auditor ISO 9001 en is zij daarmee ook bevoegd tot het uitvoeren van externe audits.

Nick van Moerkerk

nick@adviseurs30.nl

Nick is met zijn opleidingen en arbeidsverleden in de bouwsector gestart met het adviseren van met name bouw en infra gerelateerde bedrijven. Met zijn zelf ontwikkelde methodiek op basis van de ISO 26000 werd het ook mogelijk om bedrijven uit andere branches te adviseren.


Nick zet zich dagelijks in om de kennis van bedrijven op het gebied van MVO te vergroten.




Susan Willems

susan@adviseurs30.nl

Susan Willems is een consultant met een oplossingsgerichte werkwijze. Een doorzetter die van iedere situatie een uitdaging maakt. Dankzij een groot inlevingsvermogen en goed ontwikkelde sociale en analytische vaardigheden weet zij de wensen van de klant juist te vertalen. Susan ondersteunt bedrijven bij het opzetten en implementeren van praktische managementsystemen conform ISO 9001, ISO 14001 en OHSAS 18001. Door haar achtergrond in bedrijfspsychologie is zij in staat om snelle resultaten te boeken op zowel organisatorisch niveau als op de werkvloer.


Thijs Lindhout

thijs@adviseurs30.nl

Thijs Lindhout is een expert in de huid van een spreker. Na jarenlang adviseur geweest te zijn bij een gerenommeerd ingenieursbureau vond hij dat de advieswereld aan vernieuwing toe is. Van ‘uurtje factuurtje’ en kennis bewaken, naar alleen betalen voor resultaat en zo veel mogelijk kennis delen. Als er één ding is dat zijn aanpak typeert dan is het wel pragmatisch.


Thijs heeft 100% focus op de oplossing en vindt altijd een manier om het sneller en beter te doen dan mogelijk lijkt. Kom naar één van de gratis avondseminars en Thijs praat u bij over de CO2-Prestatieladder.

Jij?

jouwnaam@adviseurs30.nl

Denk jij dat je een geschikte kandidaat bent om ons team te komen versterken? 


Laat het ons dan weten door contact met ons op te nemen.